Ook de minder mooie

Wat ik voor je kan betekenen

Posted by on Jan 10, 2014 in Homepage | 0 comments

Wat ik voor je kan betekenen


Ik zie veel moeders die zich geen raad weten met hun gevoelens.

Ze voelen zich schuldig naar hun kind(eren), hun partner, hun vrienden, hun familie en zichzelf. Ze zijn soms aan het jongleren met veel te veel ballen. Het gevoel van het nooit goed (genoeg) doen komt bij veel moeders voor en dat vind ik zo jammer!

Ik wil je helpen (meer) te genieten van het moederschap. Dat je kunt zien dat je het goed doet en dat je leert bepalen welke zaken jij belangrijk vindt als moeder, partner, vriendin en persoon!

Hopelijk lukt dit al doordat je op deze site ziet dat je niet de enige bent. Mocht je daarnaast behoefte hebben aan individuele coaching dan ben je van harte welkom!

Ik kan tijdens een gratis en vrijblijvende proefsessie een indicatie geven van het traject dat ik voor jou in gedachten heb. Meestal kun je met een stuk of vijf sessies al heel veel, maar het hangt natuurlijk ook van jouw eigen wensen af.

 

Het coachingstraject
De locatie van de coachingssessies zal in overleg plaatsvinden. Vaak is het heel zinvol om de eerste sessie bij jou thuis plaats te laten vinden. Als je ergens anders heengaat kun je vaak je angsten en onzekerheden enigszins loslaten. Als je er middenin blijft zitten (thuis dus, daar waar je diezelfde ochtend je geduld verloor tegenover je kinderen) dan zullen we veel sneller bij jouw gevoelens kunnen komen. Vervolgafspraken zullen vaak buiten plaatsvinden. Tijdens een wandeling of terwijl je naar de zee kijkt, net wat jij prettig vindt.

 

Het tarief
Een traject van vijf sessies kost €250,-. Wel vind ik het vreselijk als je behoefte hebt aan hulp, maar dit niet kunt betalen. Mail me dan alsjeblieft, dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Als je nog vragen hebt dan kun je die altijd stellen via de contactpagina.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *