Ook de minder mooie

Blogs

Posted by on Jan 7, 2014 in Homepage | 0 comments

Blogs

In de afgelopen 1,5 jaar heb ik een behoorlijke hoeveelheid stukken tekst geschreven. De onderwerpen lopen uiteen, maar hebben één centraal thema: mijn gevoelens omtrent het moederschap.

Ik vond het eerlijk gezegd behoorlijk eng om deze blogs openlijk te delen. Ze zijn niet allemaal even goed geschreven en de onderwerpen zijn natuurlijk heel persoonlijk. Ik heb ze toch allemaal (!) geplaatst, ook de stukjes waar ik zelf eigenlijk niet tevreden over ben. Mijn motivatie om dit toch te doen is dat ikzelf er heel veel aan gehad zou hebben om zoiets een paar jaar geleden te lezen (of zelfs nu nog). Ik dacht echt dat ik de enige was die het gevoel had geen goede moeder te zijn.
Daarnaast vind ik het heel belangrijk om mijn eigen gevoel dat iets er pas mag zijn als het heel goed is te doorbreken. Ook de ‘mindere’ stukjes mogen er zijn, die hebben ook bijgedragen aan mijn proces. Bovendien kan het zijn dat die juist iemand heel erg raken, dus daarom heb ik niets weggelaten.

Herken je dingen die ik schrijf? Dat mag je natuurlijk altijd laten weten! Mocht je juist helemaal in de knoop zitten omdat je ook hier geen herkenning vindt dan  hoor ik het ook heel graag. Je kunt de blogs vinden door hierboven op ‘blogs’ te klikken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *